Jak to skončí? Skončí to????? nebo je to lost?

Pravidla fóra
O tomto tématu můžete také diskutovat on-line v epanel chatu (http://www.epanel.cz/chat) - v seznamu kanálů vyberte téma, na které chcete diskutovat

Jak to skončí? Skončí to????? nebo je to lost?

Příspěvekod KatkaL v stř 16. črc 2008 15:48:55

Sledujete Lost? Uchovavate si stale nadeji, ze to jednou opravdu nejak skonci a ten cas investovany do diskusi o moznych zaverech nebyl lost? Kolik serii odhadujete? Zkuste si tipnout mozny konec a ne jen u Lostu, ale i dalsich serosu, ktere nas napinaji jak ksandy? Treba Ordinace v ruzovce :lol: Porad nevim, jestli to brat jako skvely tah, ze nemame ani tuseni, co bude v dalsi minute a proto se nikdy neprestaneme divat a tvurci to i umele prodluzuji, nebo meli od zacatku jasno a fakt maji vizi...
KatkaL
Administrátor

Re: Jak to skončí? Skončí to????? nebo je to lost?

Příspěvekod Lenoch v pát 18. črc 2008 15:29:46

Vzhledem k tomu, že strašně nemám rád čekání na nový díl seriálu, tak tyhle "nekonečné" záležitosti moc nesleduju. Absolutně flustrující z tohohle hlediska je pro mě seriál StarGate Atlantis, kde se vždycky půl roku točí a pak půl roku pauza...
Tak jsem to začal řešit jinak.. prostě si počkám až se natočí dost dílů na to, aby mě dokázaly znechutit a ty si potom pouštím pěkně naráz. Když pak člověk stráví 30 hodin o víkendu koukáním na seriál, tak ho nějaká pauza v natáčení nerozhodí (prostě toho má na rok dopředu dost). U Lostů jsem se tímhle způsobem dostal někam na začátek třetí série a stačilo... teď čekám až se natočí poslední, ale opravdu poslední díl a na ten se možná kouknu - ale to asi ještě tak dva tři roky nenastane :)
Lenoch

Příspěvekod mARTY v pon 21. črc 2008 11:02:28

Lenoch: no já takhle koukal přes den s kámošema na skoro celou první sérii Městečka Twin Peaks a pak jsem měl už tak vygumováno, že jsem ani nevěděl jak se jmenuju:)
mARTY

Příspěvekod mARTY v čtv 31. črc 2008 17:05:22

já bych řekl, že u seriálů, včetně Lost, existuje již předem určitá vize, jak bude příběh probíhat a jaký bude konec takového eposu:) tato vize je však podle mého názoru pouze určitý náčrt, pravděpodobnostní konstrukce, neboť během nátáčení (a to platí především pro seriály) se objevují nová témata, nové zápletky, případně i různé varianty některých dějů, které tvůrce napadají až v průběhu samotného natáčení a rozvíjejícího se příběhu
mARTY

Příspěvekod Lenoch v čtv 07. srp 2008 14:55:18

Bohužel se ale obvykle kvůli všem těm dějovým odbočkám zabloudí někam odkud není návratu...
Lenoch

Příspěvekod Jessica v úte 23. zář 2008 14:41:55

podle meho nazoru jsou dnesni ceske serialy uz strasne utahane,jak Ruzovka,tak treba VKV a dalsi(Pojistovna...). :lol:
Jessica

Příspěvekod KatkaL v stř 24. zář 2008 11:51:57

A existuji jeste originalni namety a prostredi pro TV serialy???
Nemocnice, pravnici a podivne existence...to uz tu bylo milionkrat, proto je jasny, ze dojde k tomu, ze se nevymysli nic novyho, jen se rozplizne dej...

Zkusime vymyslet nove, neotrele a zaroven pro serial vhodne prostredi?
Verejne toalety? studenti CVUT a mat-fyz?:) - neurazte se, ale nekdy zijete jinak:)
KatkaL
Administrátor

Příspěvekod mARTY v úte 30. zář 2008 14:07:25

KatkaL píše:A existuji jeste originalni namety a prostredi pro TV serialy???
Nemocnice, pravnici a podivne existence...to uz tu bylo milionkrat, proto je jasny, ze dojde k tomu, ze se nevymysli nic novyho, jen se rozplizne dej...

Zkusime vymyslet nove, neotrele a zaroven pro serial vhodne prostredi?
Verejne toalety? studenti CVUT a mat-fyz?:) - neurazte se, ale nekdy zijete jinak:)

matfyz už je:) Big Bang Theory a je to úlet, lepší než IT Crowd:)
mARTY

Příspěvekod mARTY v úte 30. zář 2008 14:08:05

možná z prostředí studentů filosofie, ti někdy taky žijí tak trochu jinak a někde uplně jinde:)))
mARTY

Příspěvekod gargamela v sob 19. čer 2010 22:01:39

Jak jsem měl Losty rád, tak konec byl neuvěřitelně hloupý.

žehličky na vlasy
gargamela

Zpět na TV a seriály